Skip to main content
IlmuBlogger.Com

follow us

Polis Cari Lelaki Makan Kucing Hidup-Hidup (VIDEO)

Polis buru lelaki makan kucing hidup-hidup


Satu video telah menjadi tular di media sosial baru-baru ini. Dalam video tersebut seorang lelaki telah memakan seekor kucing hidup-hidup dan seterusnya menimbulkan pelbagai reaksi kurang senang para netizen.

Lelaki yang bertopi dalam video tersebut kelihatan berjalan sambil memakan kucing dan kejadian dipercayai berlaku di Kemayoran, Jakarta Pusat.

"Adakah anda mengenali lelaki dalam video ini? Dia makan seekor kucing hidup-hidup dan kejadian berlaku di Pasar Kemayoran, Jakarta Pusat. Tolong bantu mengenal pasti lelaki dalam video ini agar tindakan lanjut dalam diambil..." kapsyen beberapa pengguna warga maya.

Ketua Polis Kemayoran, Syaiful Anwar mengambil maklum mengenai kejadian itu dan pihaknya sedang mengesan lelaki terbabit.

"Sehingga saat ini, polis belum menemui individu terbabit dan sedang berusaha mengenalpasti identiti suspek.

"Suspek akan ditahan dan disoalsiasat mengenai motif dia berbuat demikian sama ada dia stress atau sengaja berbuat demikian," katanya.

Polis juga tidak menolak kemungkinan suspek mengalami gangguan mental dan akan terus giat mengesan suspek.

Menurut warga setempat lelaki itu dipercayai melakukan aksi memakan kucing adalah hanya untuk menakut-nakutkan para penjual yang bergaduh dikawasan sekitar itu.


You Might Also Like:

SILAKAN LIKE: Anda disarankan tekan button LIKE dan FOLLOW page kami agar anda menjadi orang terawal mengetahui info-info terkini dan menarik secara percuma. Anda juga boleh menjadi ahli komuniti kami dengan menyertai GROUP TELEGRAM kami DI SINI
Lihat Komentar